Alt om parykker – hvilken paryk typen passer dig bedst

Parykker kommer i forskellige stilarter og former, og vælge den rigtige har sine fordele, især for dem, der er interesseret i både funktionalitet og udseende. Nedenfor er blot nogle af de paryk typer øjeblikket sælges i butikkerne.

typer

Parykker kommer i to typer – maskine syet skud og hånd bundet blonder. Maskinen syet skud parykker er sammensat af hår syet på et stykke strakt skud materiale. Disse er almindelige og justerbar; men da det allerede pre-stylet, parykker er måske ikke den perfekte pasform til nogen. Hånd bundet blonde parykker dog kommer ind popularitet takket være deres evne til at gøre paryk ser naturligt en del af bærerens hår. Håret er bundet manuelt til blonder materiale og dermed gøre det ud og synes naturlig.

HW04357-01

Konstruktion

I vælger, er det vigtigt at overveje opførelsen stil som nogle kan give dig et naturligt udseende, mens andre kan ikke. Delvis dækning er en specifik type, som er ideel til folk, der ønsker at tilføje længde til deres hår uden at bruge en fuld hætte. Det er lavet af skud af hår limet på en kam eller elastiske stifter, som indsættes på eksisterende hår af bæreren. For folk, der ønsker at tilføje volumen til deres eget hår, vælger en fuld kasket paryk er ideel som det er en fuld brik, som brugeren kan bære på hovedet. Forsiden af paryk er lavet ligner det naturlige look af hovedbunden, så den bliver unnoticeable når den bæres.

Open cap er en anden type, der er ideel til kvinder, der har fuld hår, men er interesseret i at tilføje mere volumen. Hårene er maskine syet rundt om masken og når den bæres, kan bæreren trække deres hår på det åbne rum i masken til at blande deres naturlige hår med paryk.

Syntetiske eller naturlige

Når du har valgt den rigtige paryk konstruktion og type, den næste til at overveje, er, om du ønsker en, der er lavet af syntetiske eller ægte hår. Syntetisk er sammensat af akryl fibre eller syntetiske fibre til ligner menneskehår. Fordelen ved det syntetiske ene er, at det ikke optager nogen lugt og er allerede formateret på en sådan måde, at bæreren vil bare don paryk. Naturlige hår, men er lavet med hår enten fra mennesker eller dyr. Fordi de er lavet af naturlige materialer, har de tendens til at se bedre ud end syntetiske duftstoffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *