Babydoll Lingeri

Ordet “lingeri” er afledt af det franske ord ‘linge’, hvilket betyder washables. Ordet lingeri bruges for at henvise til fashionable og lokke damer undertøj. Der findes forskellige typer af lingeri, hver efter den stil, personlighed og humør af kunden. De forskellige typer er-Cleopatra, kat kvinde, politi kvinde, snehvid, babydoll og andre. Babydoll lingeri henviser til en bestemt type lingeri, som er normalt kort og ærmeløs og behandles som en natkjole for kvinder.

babydoll

Baby doll lingeri vundet popularitet efter 1956 film ved navn “baby doll ‘. Carroll Baker var i hovedrollen. Men der er et minut forskel mellem baby dukke lingeries og baby doll kjoler. Den grundlæggende forskel er, at disse lingeri ligge mellem overlåret og navlen i længden, mens baby dukke kjoler er lidt længere i længden.

Disse kjoler er af tilstrækkelig længde, således at det kan bruges som et daywear. Betragtninger, er baby dukke lingeri specielt designet, så den kan bæres som en nat beklædningsgenstand. Disse kjoler ligner den slags kjoler båret af spædbarn dukker eller babyer så bleerne kan let ændres. I dag, disse typer af kjoler har været meget eroticized og anvendes ofte som et redskab til at styrke en kvindes sex appeal.

Disse lingeri s af de nuværende dage er helt forskellige fra dem i 1950’erne og 1980’erne. Baby dolls er i dag karakteriseret med en lille kjole typen tøj, som regel lavet af gennemskinnelige materialer, ligesom chiffon, nylon eller silke at udsætte benene og ofte de trusser af kvinderne. Disse lingeri er tilstrækkeligt kort nok til at afsløre kvindens undertøj, til tider, herunder brysterne.

Baby dukker er ofte tilgængelige med blonder arbejde på dem, og mange af dem kan åbnes fra fronten og fremstår som en kappe. Så når der er en tendens til din kæreste eller mand at miste den gnist i seng-pige, kan disse være af enorm hjælp.

Men det er altid meget vigtigt at gøre den rigtige beslutning, mens du vælger den type lingeri. Sørg for at det passer til din kropsbygning og ser ikke ulige eller baggy. Således lingeri bør handlet den måde sko er købt. Alle kvinder gerne købe sko, men det er altid meget vigtigt, at det kommer i den rigtige størrelse.

Tilsvarende baby doll lingberrie skal være af den rigtige størrelse. Selvom lingeri tiltrækker dig, men er ikke af din størrelse, bør du undgå at købe det. Man skal være i stand til at kontrollere sådanne følelser. Køb de rigtige ting og bære det ud med værdighed og charme vil være i stand til at gøre underværker for dig. Det er en udfordring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *