Bottega Veneta solbriller – designer nuancer med en unik stil

Lad os se det i øjnene. Vi elsker alle eksklusivitet. Og når det kommer til solbriller vi helt sikkert vil være enestående i smag og stil. Bottega Veneta solbriller er svaret.

Bottega Veneta blev lanceret som en familievirksomhed af luksus læder tilbehør i Venedig tilbage i 1966. Selskabet fusionerede med Gucci Group i juli 2001 og har lige siden udmærkede sig i modeverdenen med sin out-of-the-box kreationer og kvalitet produkter. Du kan købe designer tasker, briller, tilbehør, smykker, sko og meget mere.

Bottega Veneta Solbriller er one-of-its-kind. Når verden er besat med firkantede, at fed tempel solbriller Bottega Veneta foretrækker forskellige. De helt genopfinde de ovale, runde eller Aviator figurer af klassiske solbriller, der passer smagen af moderne, modebevidste kunder som dig. Disse store størrelse fuld-frame solbriller tjener to formål. De er ikke kun gøre dig se glamourøse men giver maksimal beskyttelse mod de skadelige stråler fra solen.

banner-01

Med en bred vifte af innovative former og farver, højteknologiske linser og robuste rammer disse designer solbriller bringer dig en vifte af klassiske og moderne stilarter at vælge imellem. Generelt Bottega Veneta solbriller har elegante rammer med acetat fælge anvendes på metalstel eller metal fælge indsat i en titanium strimmel. Miniature metalstifter er klart synlige i slutningen og på forsiden af templer. De acetat modeller kommer i ædru farver som honning med rav linser, havana med rav linser, sort med grå linser. Metalstel sporten mere dristige nuancer af antik guld med linser i spejlet guld eller brun, og antik sølv med spejlet sølv eller grå linser.

Den Bottega Veneta 71 / S bringer et godt udseende og optimal ydelse sammen. En favorit med dagens praktiske kvinder. Den Bottega Veneta 91 / S er for de indsigtsfulde mænd, der gør ting, der sætter trenden. Disse fuld kantede acetat stel solbriller er komfortable og holdbare. De 129 / S solbriller i aviator form er semi-uindfattede – nyeste designer briller kollektion til mænd og kvinder. Oprettet hjælp avant-grade materialer til at blokere solstråler fra at skade din vision og avanceret teknologi denne solbrille er et perfekt udtryk for elegance og raffinement. Modellen 66 / S med mørk oliven ramme og ibenholt polariseret linse giver 100% UV-beskyttelse. Det er et eksempel på rig kunst og dedikeret kvalitet fremhæve de værdier brandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *