Hvilken musik at lytte, før du træffer en stor beslutning

Er du udsat for hårde valg i det sidste, og du skal navigere dig ind i at træffe den rigtige beslutning? Uanset om du er hjemme eller på arbejde, er der altid et punkt, hvor du skal foretage domkaldelse, og hvert valg har tilsvarende konsekvenser. Hvis du vil sikre dig, at du kommer til en rigtig beslutning, er det bedst at rydde dit sind og lytte til nogle beroligende musik til at hjælpe dig med din beslutningstagning. Dette indlæg er skabt til personer, hvis sind er distraheret det meste af tiden og kan have brug for en musikalsk motivation til at holde det positive flow af ting i livet.
Kan musik virkelig hjælpe i din beslutningsproces:

Til at begynde med diskussionen, lad os forsøge at kende sammenhængen mellem musik og beroligende sind. Siden oldtiden er der nogle grupper af indfødte mennesker, der vides at bruge musik til at nå et vist niveau af meditation. De synger i grupper og skaber ofte chants en hummerende lyd for at sætte sindet i stand til at opnå en bestemt tilstand af ro. På den anden side har nyere videnskabelige undersøgelser også bevist, at musikalske toner kan spille en integreret del i at motivere vores hjerne til at lade os føle visse følelser, der måtte føles på et bestemt tidspunkt. Vores hjernebølger kan reagere på bestemte toner og dermed få os til at føle en bestemt følelse i forhold til en bestemt genstand eller situation. Sådanne eksempler på disse er atletes lytning til “The Eye of The Tiger” sangen før hvert spil og par føler sig mere ‘i elskede’ mens de har en romantisk middag og lytter til kærlighedssange som baggrundsmusik.
Hvis musik kan bruges som et redskab til at påvirke vores sind til at meditere og føle, så er der ingen tvivl om, at det også kan bruges til at hjælpe os med at træffe de rigtige beslutninger i livet. Alt vi skal gøre er at lytte til den rigtige sang.

Nogle sange til at hjælpe os med at bestemme korrekt:

Da musik og tænkning kan gå hånd i hånd, skal du kende disse sange for at hjælpe dig med dine beslutningsaktiviteter:

1. “Fighter” af Christina Aguilera – Dette er en af ​​de få sange, der kan motivere os til at tænke rigtigt og komme til den bedste beslutning i enhver situation vi står overfor. Kun teksterne er skabt så mesterligt, at det hjælper lytterne med at løfte deres ånder og holde hovedet højt.

2. “Beat it” af Michael Jackson – En af de mange klassiske sange, der er skabt af den slags pop selv. Lad ikke nogen negative ting slå dig, da disse sange hovedsagelig taler om at tage risiko i denne gamble, vi kalder livet.

3. “Hero” af Mariah Carey – Denne sang snakker også om at motivere dig selv til at bringe dit bedste ud. Vi har alle vores indre helt indenfor os alle, og alt, hvad vi har brug for, er at frigøre det, så vi får modet til at møde alle udfordringer, som livet har at tilbyde.

4. “Stadig” af Hillsong United – Ja, det er en religiøs sang, men selve sangens afståelse er nok til at løfte vores ånder og hjælpe med at vælge den rigtige vej i hvad vi gør i livet.

5. “Hvis du ikke er den ene” af Daniel Bedingfield – Dette er en perfekt sang for dem, der er ved at tage en risiko i kærlighed, og måske må beslutte at gå op i hak eller ej. Dette er velegnet til kvinder, hvis kæreste for nylig har foreslået dem.

For mere information om de sejeste melodier til at lytte, når de står over for hårde valg, skal du besøge beslutningsmatrix. Dette er en hjemmeside, der passer til alle dine beslutningsbehov, så du igen kommer til den bedst mulige beslutning, du skal lave i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *