Moderigtigt hatte til at bære til stranden

Det er beach sæson gals og med strand sæson kommer alle nye moderigtige hatte til at bære! Hvis du ikke har kørt ud og greb dine foretrukne fashionable strand hat endnu, er du ikke lyst til at gå glip af disse! Strand hatte er så vigtigt ikke kun for mode piger, men også fordi de kan beskytte din nogensinde-så-sart hovedbund! Men det betyder ikke, du har fået til at sætte på den gamle baseball cap i stedet vælge en virkelig diskette solhat eller endda en vintage lille hat, der ser godt ud på nogen! Tag et kig nedenfor for min favorit kollektion af fashionable hatte til at bære på sandet!

beach1-web500

Selvfølgelig er den allerførste moderne, som vi kommer til at tale om, er alt om floppet! Denne diskette, vil fantastisk hat holde solen ude af dine øjne, og kan virkelig give dig, der nogensinde-så-chic måde, der er super vigtigt på stranden! Også, jeg har set dette i så mange forskellige stilarter og farver, kan du virkelig gøre det matcher din badedragt perfekt!

Du tror måske, at en stråhat synes en smule landmand-lignende ret? Det er ikke! Denne ene er uber stilfulde, nogensinde-så-chic og det ser flot uanset hvad du laver på stranden. Den bedste del? Hvis du får en bred kantede hat som dette, vil du aldrig behøver at bekymre sig om afskærmning dine øjne, fordi dette vil gøre det for dig!

Bredskygget stråhat

Vintage er meget i lige nu, og finde den rigtige vintage hat til dig er meget vigtig. Tag et kig på denne timeglas vintage på for sommermånederne! De minder mig om synkronsvømning og tidspunkter, hvor slik var blot fem cent i stedet for en dollar er det nu! Denne hat vil bringe dig tilbage til tider, hvor det var sorgløs og det vil holde dig helt beskyttet mod solen!

Endelig er den sidste super smart og moderigtigt hat, vi kommer til at gå over er fedora! Denne hat er uber chic og stadigt så-moderne for stranden! Det er en hat til fyre-girl, en hat til en pige, der ønsker at sætte noget på at se cool, men også for at holde mode i tankerne. Ligegyldigt hvad design du binde omkring denne hat, vil det matche ethvert outfit overhovedet!

Dit hoved skal læ i den varme sol, og du kan finde noget at sætte på dit hoved, der er så sjovt at have på og de virkelig kan øge skønheden i dit badetøj! Så har du damer nogensinde koordineret en strand hat med din badedragt? Har du nogensinde gået til stranden med en super fashionable strand hat? Ville du? Prøv en af disse over eller lad mig vide dine faves!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *