Tips til at vælge den rigtige længde hår extensions

Når det kommer til at vælge nogle smarte hår extensions, enten naturlige eller kunstige, er der masser af ting at tænke på, herunder farve, tekstur og også længden af dit hår extensions. Alle disse vil gøre en enorm forskel for de endelige resultater, som du, at du vil være i stand til at opnå med dit look.

Når du tænker især om din længde dine udvidelser, de ting, der er helt afgørende at gøre, er foranstaltning korrekt, så du ikke ender med for lidt eller for meget hår. Det er også vigtigt at sikre, at du måler dit hår fra at rigtige sted på dit hoved også, for at være i stand til at beregne længden af den udvidelse, du har brug for.

hair-extensions

Dette er især vigtigt, hvis du køber kunstige eller naturlige clip-in hair extensions, da disse er elementer, du vil bruge igen og igen. For de mennesker, der har hår extensions bundet i, der vil blive taget ud efter flere måneder dette ikke er så meget af en bekymring, som hvis du får det galt første gang, så vil du vide bedre for anden gang rundt.

naturlig clip-in hair extensions, kan dog være ret dyrt på grund af den høje kvalitet, at de ofte er, så måle dit hår korrekt er af højeste vigtighed at sikre, at du ikke ender med at spilde dine penge.

Den første ting at gøre, når der måles for clip-in hair extensions i særdeleshed er at måle fra hvor de vil blive klippet i. Det afhænger af den type af clip-i forlængelse brugt, da der er udvidelser, som vil blive slidt tæt på din naturlige afsked og der er nogle, som er enkle hestehale vedhæftede filer, som du kan fastgøre til bagsiden af dit hoved.

Når du har tænkt over den type udvidelse, du vil så vil du være i en langt bedre position til at begynde at måle dit hår. Til regelmæssig kunstige eller naturlige clip-in hair extensions vil du ønsker at begynde at måle nedad fra dette område, hvor disse udvidelser er meningen at klippe i.

Du kan gøre dette ved blot at tage et målebånd og måle dit hår fra dette særlige sted. Ved at udrulle et målebånd nedad vil du være i stand til at bestemme længden, som du håber at opnå.

Efter dette vil du have en idé om længden, der vil være bedst for dig. Vær opmærksom på, at hvis du holder din målebånd stramt, vil du ikke blive tegner sig for enhver fysisk bump af håret. Dette kan især være tilfældet, hvis du har meget krøllet eller bølget hår eller ønsker at fastgøre i krøllet eller bølget hår extensions.

Hvis du søger for at have krøllet eller bølget udvidelser med bounce, overveje det faktum, at du bliver nødt til måske tilføje en ekstra par inches til din måling. Til glat hår er det ikke så meget af en bekymring, men sørg for at overveje den stil, du kommer til at bære dit hår i, når du foretager en måling.

Det er vigtigt at vide, at alle typer af hår extensions, herunder klip-i dem og toldoplag dem, kommer i standard længder, og nogle typiske længder tolv til fjorten inches, seksten til atten inches, tyve til tyve-to inches, og endda tyve -seks inches.

Disse er blot et par tips til at få den rigtige længde hår extensions for dig. Vær sikker på at vide, hvilken udvidelse, som du ønsker i første omgang, og den stil, du vil bære dit hår, og derefter måle fra det sted, hvor hår forlængelse er designet til at blive fast. Dette vil give dig værdifulde oplysninger til, når du kommer rundt for at købe dine smukke nye udvidelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *